Dorian is een stuk jonger dan James

Het had geen haartje gescheeld of Dorian Liveyns en James Cooke waren nooit een koppel geweest. James kwam net uit een lange relatie en toen hij Dorian ontmoette zag hij hem vooral als een one-nightstand.

Ook James’ schoonmoeder Isabelle hoorde dat verhaal achteraf en begrijpt het allemaal wel. “James wou zich beschermen na die vorige, fout gelopen relatie. Hij heeft zich alleen mispakt, want het is blijven duren”, lacht ze in Dag Allemaal.

Tussen Dorian en James zit een leeftijdsverschil van 9 jaar. Dat is niet weinig, maar vormt voor de mannen geen enkel probleem. En volgens Dorians mama Isabelle is het zelfs een pluspunt.

“Dorians vorige vriend was heel wispelturig, op die kerel kon je echt niet rekenen. Het was dus goed dat James al meer volwassen was. Misschien ze ook gewoon echt een goed evenwicht bij elkaar gevonden. Dorian was matuur voor zijn leeftijd, James nogal speels voor de zijne.”

En dat is inderdaad ook hoe James het ziet. “Het heft elkaar een beetje op. Dorian moest de wereld nog ontdekken, hij is enorm geëvolueerd. Hij kwam net van het conservatorium, ik was al zeven jaar iets aan het opbouwen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.