Hij krijgt veel aandacht van andere vrouwen

Fans van ‘Blind Getrouwd’ zijn het er nu al over eens: Jana en Christiaan zijn een match made in heaven en hebben een grote kans tot het laten slagen van hun huwelijk.

Al liggen er altijd kapers op de kust. Want Christiaan krijgt behoorlijk wat berichten via sociale media. Al zijn die meestal wel positief en leuk om te lezen, zegt hij in Tv Familie.

“Veel mensen sturen me dat wij hun favoriete koppel zijn. Wij stralen blijkbaar. Ik vind dat heel hartverwarmend om te lezen.”

Maar natuurlijk zijn er ook berichten van geïnteresseerde vrouwen. “Vrouwen die willen afspreken als het met Jana niets zou worden. Maar daar ga ik uiteraard niet op in. Ik ben wel getrouwd, hé. Ik denk ook niet dat Jana daarmee zou kunnen lachen.”

Volgens de vader van Christiaan ligt zijn zoon goed in de markt en dat kan Christiaan soms niet ontkennen. “Aan vrouwelijke aandacht geen gebrek. Ik ben er duidelijk niet ver mee geraakt, anders was ik niet meer single geweest en was ik niet aan dit avontuur begonnen. Maar ik had dit gewoon nodig om volwassen te worden of zo.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.