Samson en Marie gaan straks terug van start met de Kerstshows zoals haar vader dat vroeger deed. Maar één groot figuur is er echter niet meer bij, tot zijn grote spijt en dat is Koen Crucke.

“Al die heisa omdat Alberto en Van Leemhuyzen niet meer te zien zijn in de Kerstshow… Koen en ik hebben nog met elkaar gebeld, we weten dat we elkaar erg waarderen en dat is het belangrijkste. Alles is oké nu”, vertelt Marie aan Dag Allemaal.

Toch hebben Koen en Marie nog geen tijd gevonden om samen iets te gaan drinken of eten, zoals Koen dat liefst wou.

Marie geeft echter aan dat het heel moeilijk is met Koen om een vrije plaats in zijn agenda te vinden. “Die mens heeft nooit tijd, hij springt van het ene project in het andere”, deelt ze mee aan Dag Allemaal.

“Och, wie weet welk scenario Viktor voor de volgende Kerstshow bedenkt. Nu is het met de Burgemeester, bakkerin Florentine en brandweerman Bill. Voor hetzelfde geld zit de volgende keer Alberto in het verhaal. Alles kan. Maar als je 30 jaar met dezelfde figuren verhalen en videoclips hebt gemaakt, dan is een frisse wind altijd leuk”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.