Het is vandaag 3 jaar geleden dat Koen Wauters en Valerie De Booser een bommetje lieten vallen in showbizzland. De twee kondigden via Instagram hun scheiding aan en dat was wereldnieuws.

“Na 17 jaar lief en leed met elkaar te hebben gedeeld, hebben Valerie en ik besloten onze relatie te beëindigen. Ook al wilden we niks liever dan eeuwig bij elkaar blijven en ook al hebben we voor elkaar gevochten tot het einde, toch nemen we samen deze aartsmoeilijke beslissing.
We moeten eerlijk zijn met onszelf : door de jaren heen zijn we uit elkaar gegroeid”, schreef Koen destijds op Instagram.

“Het is emotioneel erg zwaar. We hebben immers vele mooie jaren gehad en hebben samen fantastische kinderen. En daar ligt nu voor ons allebei de focus : de zorg voor en het welzijn van onze kinderen primeert. Door hen zullen we altijd verbonden blijven”, vervolgde Koen zijn bericht.

“Er is, voor alle duidelijkheid, geen derde partij in het spel en we gaan in goede verstandhouding uit elkaar. Nu willen we rust vinden en stabiliteit bieden aan de kinderen. Dat houdt in dat we geen commentaar zullen geven op onze breuk, ook voor interviews zijn we niet beschikbaar. We hopen dat iedereen dat zal respecteren. Dank daarvoor”, besloot Koen Wauters

Er was geen derde in het spel toen de scheiding van Valerie en Koen werd aangekondigd, maar korte tijd na de aankondiging van dit bericht dook er al een bericht op dat er opnieuw een man in het leven van Valerie zou zijn. Een woeste Koen Wauters maakte op de Mia’s een journalist uit voor ‘het laagste van het laagste’, maar nog geen maand later zagen wij foto’s van Valerie De Booser die samen met Dirk de Witte op vakantie was geweest.

Deze foto werd ons begin maart 2020 bezorgd, amper 6 weken na de aankondiging van de scheiding van Valerie De Booser en Koen Wauters. Valerie bleef dus niet bij de pakken zitten, wij beweren vandaag ook niet dat zij en Dirk al iets hadden op het moment dat de scheiding met Koen werd uitgesproken. Héél lang heeft de relatie met Dirk uiteindelijk niet geduurd. Ruim een jaar geleden raakte bekend dat de twee uit elkaar gingen.

Maar goed, vandaag ‘vieren’ Koen en Valerie dus hun derde verjaardag van hun scheiding, al denken wij niet dat zij die dat écht zullen vieren. Toch werden zij een tijdje geleden samen gezien, zij vierden samen de 18e verjaardag van hun dochter Zita.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24