Tine en Peter hebben samen drie kinderen: Marthe (25), Cézar (24) en Victor (21). Enkel de jongste woont nog thuis maar hij zit op kot. 

Het legenestsyndroom begint dus stilaan op te duiken want Peter is vaak ’s avonds ook theater gaan spelen. “Als ouder moet je aanvaarden dat de kinderen op een dag de deur uitgaan. Maar ze wonen allemaal in de buurt, we zien en horen ze nog regelmatig”, onthult Peter in Story. 

Marthe en Cézar zitten al even in een relatie maar over kinderen of trouwen wordt momenteel nog niet gesproken. 

“Ik denk dat ze eerst hun huis volledig willen af hebben en zich nu nog meer focussen op hun carrière. Maar ik ben wel klaar om opa te worden. Ik vind het zalig om zo’n baby in mijn armen te dragen. En ik wil ook graag een aanwezige grootvader zijn”, aldus Peter. 

“Mijn agenda zit tot de zomer van 2025 bomvol, maar nadien wil ik het wat rustiger aandoen. Nee, niet stoppen, daarvoor acteer ik nog te graag. En ik kan ook nog lang niet rentenieren, hoor”, bekent hij in Story. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.