Na eerdere passages in ‘Een echte job’, ‘Belgium’s Got Talent’ en ‘The Voice’, heeft VTM Laura Tesoro met haar deelname aan het programma ‘Special Forces’ opnieuw een mooie kans gegeven om te tonen wat ze waard is. 

“En daar ben ik de zender enorm dankbaar voor”, reageert ze in TV Familie. “Ik voel dat ze bij VTM echt in mij geloven en dat doet enorm veel deugd. Ik krijg ook veel coaching. Dat is een soort investering in een traject dat je samen aflegt”, vervolgt de presentatrice. “Bij VTM voel ik me volledig op m’n plek.”

Wel benadrukt ze dat ze haar plek zélf heeft moeten afdwingen: “Ik krijg het zeker niet allemaal in m’n schoot geworpen. Ik werk er heel hard voor”, meent Laura. “Dat neemt echter niet weg dat de zender vertrouwen in je moet hebben. Ja, ik ben een geluksvogel”, besluit ze tevreden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.