Op het eerste zicht zou je het haar niet aangeven met haar tengere postuur, maar presentatrice en zangeres Laura Tesoro wist zich wonderwel staande te houden tijdens de loodzware bootcamp in het VTM-programma ‘Special Forces: Wie Durft Wint’.

Ze oogstte dan ook veel lof en bewondering om de geweldige verbetenheid die ze in het programma tentoonspreidde. “Ik heb altijd al zoiets willen doen”, zegt Laura in TV Familie. “Maar amai, wat we daar in Marokko hebben meegemaakt, dat tart alle verbeelding. Bij deze ‘bootcamp’ werden echt de extremen opgezocht”, klinkt het.

Desondanks zou ze deze, naar eigen zeggen zotte ervaring, zo weer opnieuw doen: “Al zou ik dan beter voorbereid zijn. We kregen op voorhand richtlijnen van hoeveel push-ups en dergelijke we moesten kunnen. Maar dat was slechts de basis”, aldus Laura. “De oververmoeidheid, weinig slapen en een heel ander voedingspatroon zouden het nog veel zwaarder maken. Waardoor die push-ups ook nog zwaarder werden. Fysiek en mentaal ga je werkelijk tot het uiterste”, verzekert ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.