Laura Tesoro was één van de kandidaten uit het eerste seizoen van Special Forces. Hoe blikt Laura terug op haar deelname aan het pittige programma?

“Achteraf bekeken was dat hét avontuur van mijn leven. Het is de bijzonderste ervaring die ik ooit heb meegemaakt”, klinkt het enthousiast bij Laura Tesoro in Primo. Was het niet té zwaar?

“Het was best een pittige week, maar wel eentje die een eyeopener was voor mezelf. Ik heb daar dingen beleefd die ik anders nooit zou gedaan hebben in mijn leven. Ik heb daar echt grenzen verlegd als mens.” En dan leerden de kijkers daar ook een andere kant van Laura Tesoro kennen…

“Het is mooi meegenomen dat mensen je leren kennen op een andere manier, maar dat is niet de reden waarom ik aan zulke programma’s deelneem.” Laura Tesoro formuleert het als volgt…

“Ik wil geen mysterie of gesloten boek zijn voor het publiek. De mensen zien me op tv zien zoals ik echt ben”, verduidelijkt Laura Tesoro in gesprek met Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.