Actrice Leen Dendievel viert dit jaar haar 40ste verjaardag. “Niet erg”, volgens de actrice want nu bestaat de kans dat ze vaker gecast zal worden in moeder-en echtgenote-rollen.

Primo blikt samen met Leen terug op haar carrière tot dusver.

“Ik heb in mijn hele loopbaan altijd mijn buikgevoel gevolgd”, gaat Leen van start. “Dat is steeds de juiste keuze gebleken en dus ben ik heel tevreden over hoe het gelopen is.”

Ook over haar rol in “Thuis”, heeft de actrice nog geen moment spijt gehad. “Ook daar kijk ik met een goed gevoel op terug, want het heeft me heeft me heel veel kansen geboden en deuren geopend. Ik ga er dan ook altijd dankbaar om zijn.”

Al zegt de actrice wel dat ze klaar was met de serie. “Het personage was gespeeld en dus nam ik de goeie beslissing om er weg te gaan. Maar dat neemt niet weg dat niet weg dat ik er met veel vreugde en eerbied op terugblik.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.