“De laatste keer dat ik hem live heb horen zingen klonk het perfect”, zegt Liliane Saint-Pierre aangedaan. Ik vind het knap dat hij die beslissing heeft genomen”, vertelt ze emotioneel aan Dag Allemaal.

Volgens Liliane is Will Tura in het Nederlandse genre onnavolgbaar. “Niemand kan zijn plaats innemen. Het is gek, maar als ik praat over het afscheid van Will raak ik ontroerd hoewel ik hem in al die jaren hooguit tien keer ontmoet heb”, aldus Liliane Saint-Pierre.

“Hij was een beetje mijn crush, in de goede zin van het woord. Ik was te verlegen om iets tegen hem te zeggen, voor mij stond hij op dezelfde hoogte als een buitenlands idool”, onthult ze aan Dag Allemaal.

“Ik herinner me dat we eens samen in een studio zaten en hij me kwam zeggen dat hij mijn nieuwe single ‘Met jou wil ik de hemel zien’ heel mooi vond”, geeft Liliane mee.

Bij een optreden op de nationale feestdag kwam hij haar vragen of de kleur van zijn riem bij zijn hemd paste. “Ik heb het hem nooit durven vragen, maar als Will voor mij ooit een liedje wil maken, graag!”, onthult de gekende Liliane Saint-Pierre.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.