Ze kwam vaak hard over in het programma maar volgens haar is dat nu eenmaal haar temperament. “Ik vind dat je beter voor één dag een leeuw kan zijn dan levenslang een schaap dat de kudde volgt. Ik ben geboren met het hart op de tong. Mijn vader zaliger was ook iemand die altijd zei wat hij dacht”, aldus Liliane Saint-Pierre in Primo.

Ook nu achteraf kijkt ze zelf ook nog naar het programma. “Maar hoe ik in het programma overkom, daar ben ik niet mee bezig. What you see is what you get. En het klinkt misschien stoeferig, maar ik sta eerlijk en oprecht in het leven”, onthult de zangeres aan Primo. 

“Mensen beweren vaak dat ik ‘geen simpele’ ben. Maar ik probeer gewoon correct te zijn. Soms lukt dat en soms niet. Dat is niet erg, want we zijn maar mensen. Geen robots. ‘Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen’, zei Jezus ooit…”.

Liliane Saint-Pierre laat binnenkort ook haar tweede oog opereren, nadat ze haar eerste oog reeds liet doen. Zonder bril tv-kijken zal dus het resultaat zijn waar ze op mag rekenen. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.