Jani haalde op Instagram voor jaar keihard uit naar bodyshamers die heel wat negatieve reacties op zijn uiterlijk hadden gegeven.

“Ik ben wat ouder geworden en een beetje verdikt… So what? Voor alle duidelijkheid: ik heb helemaal niets laten opspuiten en mocht het wel zo zijn, dan is dat nog mijn volledige recht. Ik voel mij heel gelukkig in deze fase van mijn leven, ook al is dat met een paar kilo’s meer”, was zijn reactie.

“En ja, net als iedereen heb ik soms eens een vermoeid, opgeblazen gezicht. Bodyshaming is altijd fout, ook als je net bekend geworden bent door mensen commentaar te geven over hoe ze eruitzien”, aldus Jani.

Volgens Dag Allemaal werd er bij Showbits ook nog het volgende toegevoegd door Jani: “Ik heb nooit ongevraagd iemand mijn mening gegeven. En er is een groot verschil tussen iets zeggen over iemands kledij en over iemands lichaam”.

Heel wat BV’s krijgen te maken met bodyshaming via sociale media. Gelukkig krijgen ze ook heel wat steun van collega’s of andere volgers, die het wel goed met hen menen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be