Toen Loredana in 2015 een relatie kreeg met haar 2 Fabiola-collega Pat Krimson had die laatste al een dochtertje uit een vorige relatie: Troy. Sindsdien fungeert de sympathieke Limburgse zangeres dus ook als plusmama voor het meisje.

In Primo vertelt ze hoe het leven als plusmama haar bevalt. Uitstekend, zo blijkt: “We hebben een heel goede band”, aldus Loredana. “Toen Pat en ik getrouwd zijn, was Troy superenthousiast.”

Dat Pat al een kind had is ook nooit een issue geweest in hun relatie. “Verliefdheid hou je sowieso niet tegen”, meent de zangeres.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.