Julia denkt niet dat ze het record van Karen en Kristel van K3 zal kunnen evenaren. “Achttien jaar K3… Ik denk niet dat ik daar raak”, vertelt Julia aan Dag Allemaal.

Volgens Marthe zijn ze dan misschien al oma… “Awel, dan zou Julien (het zoontje van Hanne) 18 zijn, dat zou dus kunnen, hé?”, vertelt ze aan haar collega’s.

Marthe probeert niet te veel en niet te ver in de toekomst te kijken. “Hoe lang willen mensen nog naar onze shows komen kijken? Dat weten we niet, hé. Maar kijk, deze zomer hebben we weer heel veel optredens. En onze K3 Live Late Night-shows in de Pop-up Arena in Middelkerke worden heel tof. Met vooral volwassen fans, voor de verandering”, onthult ze aan Dag Allemaal.

Het effect van ‘Liefde voor Muziek’ merken ze wel. “Ook oudere mensen spreken mij nu aan, ik heb veel berichtjes gekregen dat we zo mooi meerstemmig zingen. Grappig dat dat nu ineens opvalt, wij doen al jaren niet anders”, onthult Hanne.

Ook in het shoppingcenter werd Marthe aangesproken door een vrouw die vond dat ze hun performance in ‘Liefde voor muziek’ zo mooi vond.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.