Peter en Tine zijn 35 jaar samen, waarvan 28 jaar getrouwd. Een echt prestatie want vandaag de dag gaan mensen veel sneller uit mekaar, zelfs al is er maar 1 dipje.

“Maar Tine en ik weten ondertussen dat er nadien weer betere momenten zullen aanbreken”, vertelt Peter aan Story.

Die mindere momenten zijn te wijten aan de drukte van de job van Peter. “Als ik heel druk bezig ben, zoals nu met Familie en theater, zie je elkaar wat minder en leef je dus ook een beetje naast elkaar. Maar Tine klaagt niet. Ze doet dan iets met vriendinnen of kijkt naar haar favoriete programma’s”, onthult Peter. 

“Alleen als ik voor de zoveelste keer een feest moet missen en zij alleen moet gaan, kan ze dat wel spijtig vinden”, onthult Peter in Story.  

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.