De dochter van Erik Van Neygen en Sanne is voor de buitenwereld altijd een ontzettend braaf meisje geweest. Tot ze vier jaar geleden plots toch begon te rebelleren. Ze verfde haar haar paars en maakte een gewaagde videoclip.

“Ik wilde breken met m’n brave imago, want dat weerspiegelde niet meer wie ik was. Een uitgestelde puberteit, zeg maar. Als het maar met paars haar is, dan valt de rebellie nog wel mee, hé”, lacht Maartje in Dag Allemaal.

Papa Erik had er in ieder geval niks op tegen en vond de evolutie die zijn dochter doormaakte prima. “Op alle vlakken heb ik kunnen proeven van wat er bestaat. Daarom ben ik nu zo dankbaar voor wat ik nu heb: een mooi gezinsleven.”

Maartje is al een aantal jaren samen met haar partner Senne en samen hebben ze een zoontje Artie, de oogappel van de familie.

“Ik mag elke woensdag voor hem zorgen. Het is een hevig maar zalig ventje. Het eerste wat hij doet is naar m’n gitaren en piano lopen. Op een onbewaakt moment heeft hij al eens m’n Martingitaar laten vallen. Een enorm lawaai. Artie was in paniek, maar ik ben niet boos geworden”, glundert Erik.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.