Mabel verkoos Hans boven Marc in ‘B&B Zoekt Lief’ en echt gelukkig werd Marc daar niet van. Desalniettemin is hij nog steeds super enthousiast over het programma.

“Het was een toffe ervaring, ik zou ’t opnieuw doen, alle lof voor de productieploeg!”, vertelde Marc aan Dag Allemaal.

Over wie hij echter niet zo enthousiast was, was zijn liefdesrivaal Hans. Volgens Marc heeft Mabel nooit de kans gehad om zijn rustige kant te leren kennen doordat Hans daar rondliep.

“Ik vond hem een vervelende mens”, stelt Marc. “Ziekelijk jaloers was hij ! Als ik met Mabel stond te babbelen, brak hij gewoon in ons gesprek in. Allez, dat doe je toch niet?”, vertelde een nog steeds gefrustreerde Marc aan Dag Allemaal.

Hans moest zijn deelname on hold zetten doordat hij met een hartinfarct in het ziekenhuis belandde. Toch maakte dit Marc niet milder in zijn uitspraken en bleef hij volhouden wat voor een irritante persoon Hans echt was. Uiteindelijk kreeg Mabel spijt en besloot ze alsnog met Marc af te spreken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.