Er zijn maar weinig mensen die zo veel ervaring in de Vlaamse showbizz hebben als Bart Kaëll. Met deze ervaring komt natuurlijk ook een vertrouwen in eigen kunnen, toch is Bart niet altijd vol zelfvertrouwen geweest, zo blijkt uit een interview met Primo.

Bart geeft aan dat hij in zijn beginjaren onvoldoende zelfzeker was. “Een liedje zingen is in feite ook jezelf tonen. Dat was eerst een struikelblok”, gaat de zanger van start.

“Ik was erg verlegen en onzeker, durfde niet goed mijn gevoelens te tonen.” Volgens Bart speelt de tijdsgeest hierin mee, aangezien zijn generatie daar minder mee bezig was. De zanger heeft dit dus zichzelf moeten aanleren en deze angst leren overwinnen.

“Dat had veel met die strenge opvoeding te maken. Al neem ik mijn ouders totaal niets kwalijk”, besluit Bart.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.