Volgens Joren is de crew van de productie voor het programma ‘Blind Getrouwd’ echt top. Hij hield er veel vrienden aan over maar niet enkel bij de crew, ook bij andere kandidaten.

Zo ging hij samen met Brecht naar ‘De Foute Party’. Daar stelde hij Brecht ook voor aan Christoff, een goede vriend van Joren zelf.

“Het klikt heel goed. Maar trek geen voorbarige conclusies, hé: ze zijn elkaars type niet en Christoff lijkt me heel gelukkig met Ritchie”, zo onthult Joren in Dag Allemaal.  

Iedereen is ervan overtuigd dat Joren niet lang meer alleen zal zijn. Hij wordt aanzien als een begeerde vrijgezel en dat snapt hij zelf niet. “Eén: ik ben niet meer van de jongsten, twee: ik ben geen Mister Belgium, ik vind mezelf echt een lelijke mens. Zeker op tv, met die dikke buik!”, vertelt Joren aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.