Salim Seghers

Salim Seghers is een superfan van Will Tura, zo valt in Primo te lezen.

“Als Will ergens in de buurt optrad, was ik de eerste man die in de zaal zat”, haalt de zanger zich voor de geest.

Salim geeft aan dat hoewel hij nog geen zanger was op dat moment, dat hij al wel een orkest had. “Toen ik Will op een dag durfde aan te spreken. ‘Doe eens iets voor mij, Will’ vroeg ik hem. Ik vroeg hem dat eigenlijk elke keer dat ik hem zag”, vertelt hij met lichte gêne.

Will had het in die periode echter razend druk en dus stelde het idool voor dat Salim zelf eens een liedje zou schrijven. “Ik schreef twee liedjes en ik reed op de Vespa van mijn pa naar Steenokkerzeel,  waar Will woonde. Hij was niet blij toen ik daar ’s morgens vroeg, bij het krieken van de dag, aan zijn deur stond.”

Eén kleine tegenvaller: Will vond de nummers niet slecht maar niet goed genoeg om in de hitparade te geraken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.