Het vijfde seizoen van ‘De Verhulstjes’ is uit de startblokken geschoten en uiteraard is ook Marie terug van de partij.

“Bij ons moet je niet zijn voor drama, het is feelgood”, zegt Marie Verhulst aan Dag Allemaal. “Maar geloof me: ik ga echt nooit op de rem staan, als er iets onflatterends op tv komt, is dat maar zo.”, aldus het nieuwe baasje van Samson.

“Het wordt echt weer een leuk seizoen. We zijn op cruise geweest naar het Hoge Noorden, daar hebben we mooie dingen gezien. En in de eerste aflevering zag je hoe we in de Ardèche naar de camping zijn geweest waar mijn vader jaren aan een stuk kwam, van z’n vijfde tot z’n vijftiende”, vertelt ze openhartig aan Dag Allemaal.

“Hij was zelfs een beetje emotioneel, omdat hij er altijd met zijn ouders kwam. Die zijn alle twee overleden, dus er kwamen bij hem veel herinneringen naar boven”.

Marie is absoluut geen kampeermeisje want ze houdt iets meer van comfort en luxe maar vindt het samenzijn op zich heel belangrijk, waar dat ook is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.