Hij is één van de meest begeerlijke mannelijke vrijgezellen van Vlaanderen. Want Kevin Janssens, bekend van onder meer ‘Vermist’, ‘Over Water’ en recent nog ‘Rough Diamonds’, heeft dé liefde van zijn leven nog altijd niet gevonden.

En dat na een behoorlijk indrukwekkend én woelig liefdesparcours waarbij heel wat bekende namen de revue passeerden. Kevin was samen met onder andere Natalia, Josje Huisman en Ella-June Henrard.

“Ik ben niet bewust single”, citeert TV Familie de acteur over zijn liefdesparcours. “Maar hoe ouder je wordt, hoe kieskeuriger je bent. En hoe minder makkelijk het is om iemand toe te laten, denk ik. Ook om iemand tegen te komen met wie je dezelfde waarden, normen en visie deelt. En het is zo: in het verleden heb ik voor mezelf weleens de verkeerde keuzes gemaakt…”, aldus een openhartige Kevin.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.