Het graf van Eddy Wally werd door vandalen lelijk toegetakeld. Beeldjes, ornamenten, … alles is verdwenen en dat maakt zijn dochter Marina ontzettend ongelukkig.

“Mensen zeggen dat ik hiermee naar buiten kom om aandacht te krijgen, terwijl ik gewoon verdrietig ben door wat er is gebeurd en hoop dat ze de dader kunnen vinden”, vertelt Marina in shock.

Tijdens het interview met Dag Allemaal laaien de emoties te hoog op bij Marina en neemt haar beste vriendin Marleen het woord over.

“Ik vind het heel erg voor Marina dat ze na zo’n laffe daad commentaren als ‘Ze wil weer in de belangstelling staan’ en ‘Ze gebruikt haar vader om in de pers te komen’ te slikken krijgt. Kritiek is er altijd, dat zijn we intussen wel gewend. Maar Marina was oprecht in shock na die grafschennis. Is het niet normaal dat je als dochter probeert te achterhalen wie de daders zijn?”, vraagt Marleen zich af.

“Ik wil haar beschermen, want ik voel dat ze het zich de laatste tijd veel meer aantrekt als ze commentaar krijgt”, vertelt de beste vriendin van Eddy Wally’s dochter aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.