Mathias en Staf Coppens zijn niet alleen broers, ze vormen ook al vele jaren een onafscheidelijk tv-duo, uit wiens brein succesprogramma’s ontsproten zoals ‘Het Lichaam van Coppens’, ‘De Code van Coppens’ en meer recent nog ‘The Big Bang’.

In Story vertelt Mathias over die bijzondere band met zijn broer.

“Staf en ik lijken soms wel een getrouwd stel”, lacht hij. “Zo sterk en hecht is onze band. Niet alleen voelen we elkaar heel goed aan, ik ken elke gezichtsuitdrukking, maar we vullen mekaar ook goed aan. Als Staf begint te praten, maak ik zijn zin af. En omgekeerd”, zegt Mathias.

“Pas op, we kunnen ook ontzettend koppig zijn, maar dat maakt dat we tot het beste eindresultaat komen. We zijn heel streng voor elkaar. Bij andere mensen zou dat pijnlijk kunnen zijn, maar wij zien elkaar zo graag en hebben zoveel respect voor de andere dat dat allemaal kan”, besluit Mathias.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.