Zo’n tien maanden geleden werd Mathias opnieuw papa van een zoontje. Hij en zijn vriendin Linn zagen een liefdesbaby volledig zitten, ondanks het feit dat Mathias inmiddels al twee zonen had van twaalf en veertien jaar.

Volgens Mathias is hij nu veel rustiger met zijn kleine spruit dan toen. “Vroeger moest ik ook heel zeker zijn dat elk flesje gesteriliseerd was, nu ben ik daar relaxter in. Hij zal zo wel een sterke weerstand opbouwen”, vertelt Mathias aan Story.

“Ondanks mijn drukke leven probeer ik voldoende tijd voor hem vrij te maken, want ik weet hoe snel ze groot worden. Kijk maar naar Marcel (14) en Lowis (12)”, aldus de Coppens broer.

Ook de broers van Gust zien hem doodgraag en overladen hem met liefde volgens Mathias. “Ze willen zonder gemor babysitten op hun broertje. En dat terwijl ze allebei in hun puberjaren zitten. Met de ogen rollen, zuchten en hun kamer niet opruimen, het komt geregeld voor, maar ze blijven wel lief en respectvol”, deelt hij mee in Story.

Voor Mathias is dát het belangrijkste want anders zouden ze wel eens een boze papa kunnen hebben en daar staat niemand voor te springen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.