Hij voelt zich er goed in

Sinds kort ligt de kledinglijn van Metejoor in de winkels van e5. Heel wat mannen en vrouwen hebben al enkele stuks gekocht en hopen Metejoor zelf ook in de outfits te zien verschijnen op het podium.

Joris wil er goed uitzien, maar wordt ook vaak uitgelachen door zijn collega’s. Dat is meestal omdat hij op het podium staat met een korte broek.

“Maar laat ze aar doen, ze mogen lachen zoveel ze willen. Ik voel me dan terug de voetballer van vroeger en dat vind ik tof”, zegt hij in Tv Familie.

Metejoor heeft zelf ook enkele favoriete stukken uit zijn eigen collectie. Zo is hij dol op het zomerse hemdje met paisleyprint, en dat het liefste in combinatie met de beige vest met rits gedragen op een losse jeans.

“Op het podium zul je niet om mij heen kunnen kijken. Mensen zullen misschien wel zeggen: ‘Heeft die nu weeral hetzelfde aan?’ Vroeger liep ik bijvoorbeeld altijd met dezelfde trainingsbroek van Nike aan. En na een tijdje dus met een ‘kapotte’ trainingsbroek van Nike.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.