Het zal ongetwijfeld iets doen met een mens, als je uitgejouwd wordt of wordt verweten voor kluchtzanger. 

“In het begin was dat schrikken, maar nu sta ik veel sterker in mijn schoenen. Omdat ik weet: dit is wat ik wil doen op dit moment vind ik dat we het goed doen. Ik ben niet langer zoekend. En die zelfzekerheid draagt ertoe bij dat ik me veel minder focus op de negatieve dingen”, onthult Metejoor in Story.

Als coach in ‘The Voice Kids’ probeert hij ook steeds een positieve coach te zijn.  “Als we die jongeren wat extra zelfvertrouwen kunnen meegeven in hun persoonlijke ontwikkeling, dan ben ik zeer tevreden. Daarom ben ik destijds ook leraar geworden”, vertelt de zanger.

Zeven jaar geleden stapte Tim, de beste vriend van Metejoor, uit het leven. De song ‘Stapelbed’ is een eerbetoon aan hem. “Ik herinner me nog dat we hem in Londen eens kwijt waren. Terug in onze hotelkamer bleek dat hij boven mij in het stapelbed rustig wat pintjes lag te drinken. Zijn dood heeft ook iets moois teweeggebracht: de stoere macho’s waren plots softies maar we voelen ons vooral meer dan ooit verbonden”, deelt Metejoor mee aan Story. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.