Ongelofelijk maar waar maar toch heeft niemand minder dan Miley Cyrus onlangs een video gedeeld van Viktor en Kobe op haar instagramprofiel. Ze hadden haar hit ‘Flowers’ gedraaid in hun set en dat is blijkbaar niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Qua internationale reclame kan dat tellen. “Het effect daarvan voel je niet meteen, maar het creëert een leuke sfeer”, reageert Viktor in Het Laatste Nieuws.

Ook bij de noorderburen breekt het duo stilaan door. “We voelen ons er vooral echt gewaardeerd als dj’s. In Vlaanderen zijn we nog altijd een beetje die twee gasten van televisie die komen draaien, delen de mannen mee”.

“We zijn heel nuchter en realistisch, maar er is niets mis met ambitie. We voelen dat we nog veel beter kunnen, dus we hebben heel veel goesting om er alles uit te halen en te groeien”, vertellen ze aan Het Laatste Nieuws.

Ze volgende een cursus tot DJ in het avondonderwijs en leren nu vooral al doende. “je al vijf jaar speelt, zou het triestig zijn als je het nog niet zou kunnen”, zegt Viktor.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.