Lesley-Ann Poppe gaat graag op vakantie in luxe stijl en weet dus als geen ander hoe je heel wat euro’s kunt besparen.

“Vooral bij vliegtickets kunnen de prijsverschillen tussen vroeg en lastminute boeken enorm zijn”, aldus Lesley-Ann aan Het Laatste Nieuws.

Vroeg boeken is dus zonder twijfel de boodschap. Daarnaast is het volgens Lesley-Ann ook voordelig om na elk glas alcohol een glas water te drinken. Bovendien zorgt het ervoor dat je gehydrateerd blijft.

“Zonnecrème koop ik ook altijd in bulk aan. En wat ik ook steevast doe, is na elk glas alcohol een glas water drinken. Dat is niet alleen voordeliger, maar zorgt er ook voor dat je gehydrateerd blijft”, bekent Lesley-Ann aan Het Laatste Nieuws.

Ondanks het feit dat ze zo’n duizend euro per nacht betaalt voor haar hotelkamer, kijkt Lesley-Ann Poppe toch nog wel degelijk naar alle mogelijkheden om te besparen op vakantieuitgaven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.