Is Moora Vander Veken een romantische ziel? In Nina krijgt de Amika-actrice enkele ‘stoute vragen’ voorgelegd en dan komt Moora plots met een verrassend verhaal over het meet romantische dat ze ooit deed…

“Voor mezelf een sauna boeken”, verrast Moora Vander Veken met haar antwoord in de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Maar Moora heeft er een duidelijke reden voor…

“Zelfliefde is het begin van al mijn avonturen”, voegt Moora Vander Veken eraan toe in Nina. Al was dat niet altijd even eenvoudig…

“Het was een proces”, geeft de actrice toe. “Maar nu ben ik comfortabel met mezelf. Ik heb een fantastische tijd, gewoon alleen. Dan is er niemand die je slecht kan laten voelen”, klinkt het bij Moora Vander Veken in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.