Al twee jaar gaat Gloria Monserez door het leven zonder sociale media-apps op haar telefoon. En nu pakt Gloria uit met een verrassende uitspraak…

Haar gewonnen tijd spendeert ze nu bij familie en vrienden, lezen we in Het Laatste Nieuws een uitspraak die Gloria deed voorafgaand ‘De droomfabriek’. Al durft ze wel eens stiekem ‘valsspelen’…

“En als ik iets moet weten, zal ik het wel via een ander wel horen. Ik heb nu gewoon ruimte om bezig te zijn met wat ik elke dag aan het doen ben, om alles ten volle te beseffen. En da’s een heel fijn gevoel”, aldus Gloria Monserez in Het Laatste Nieuws. Maar checkt ze dan nooit Facebook of Instagram?

Gloria geeft toe dat de drang om zo af en toe eens te scrollen soms groot is. En dan durft ze wel eens valsspelen: “’Mag ik eens één keer scrollen op je gsm?’, vraag ik dan aan vrienden. Of wanneer mijn lief Instagram-verhalen aan het bekijken is, kijk ik weleens mee.” Toch leidt dat vaak tot eenzelfde gevoel dat altijd terugkeert…

“Even snel voel ik dan weer van: ‘Wát wilde ik hier nu weer op te weten komen of zien? Want ik mis eigenlijk niks.’ En dat is ook letterlijk zo: je mist níks”, benadrukt Gloria Monserez in Het Laatste Nieuws. Zal Gloria dan nooit terugkeren naar Instagram?

“Voorlopig heb ik het niet nodig en ga ik offline blijven leven”, benadrukt Gloria Monserez in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.