Tom Waes is opnieuw verliefd. En bij de uitreiking van de Kastaars verscheen het koppel voor het eerst ook samen in het openbaar. Maar wie is Charlotte, de nieuwe vriendin van Tom Waes?

Charlotte is maar liefst twintig jaar jonger dan de televisiemaker: “Ik kan haar niet langs achter blijven binnen-smokkelen, hé”, grapt Tom Waes over de reden waarom hij voor het eerst in het openbaar treedt met Charlotte. 

“Ik ben heel blij met Charlotte”, lezen we in Dag Allemaal. “Het is een superleuke, toffe en slimme madam.” En slim is ze want Charlotte is doctor in de chemie. Al viel Tom al snel één ding op bij zijn nieuwe vriendin…

“Charlotte heeft geen tv thuis. Toen wij elkaar leerden kennen, wist zij wel wie ik was, maar ze was niet echt onder de indruk”, geeft Tom Waes toe in Dag Allemaal. “Dat trok me extra in haar aan.” En dan trekt Tom een opvallende vergelijking…

“’Kamp Waes’ kende ze ook niet, maar ja: mijn kinderen kijken ook niet naar al mijn programma’s”, geeft Tom Waes toe in Dag Allemaal. En dan volgt er een opvallend voorbeeld…

“Onlangs zei mijn zoon: ‘Papa, je zou eens een aflevering van ‘Reizen Waes’ in Albanië moeten draaien’, terwijl ik dat bijna tien jaar geleden al heb gedaan!” lacht Tom Waes in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.