Toen Het Laatste Nieuws aan Nathalie vroeg waarvoor ze het meest dankbaar was zei het tv-gezicht resoluut “mijn kinderen”.

“Ik denk dat niks in mijn leven ooit zo groot of zo rijk is geweest en zál zijn als mijn kinderen.” gaat ze van start. Zelf vindt de actrice dat ze de meest prachtige kinderen op de planeet heeft, al vindt elke ouder dat waarschijnlijk, maakt ze als kanttekening. 

Toch was Nathalie bijna kinderloos gebleven. In haar vorige relatie met acteur Jeroen Van Dyck waren kinderen niet aan de orde. Het was pas toen Nathalie half de dertig was dat de kinderwens meer op de voorgrond begon te treden.

Nathalie was uiteindelijk 38 toen ze moeder werd en heeft op anderhalf jaar tijd twee kinderen gekregen. “Ik was de borstvoeding van Lima nog maar aan het afbouwen en plots was ik alweer zwanger”, zegt ze.

“Mochten de nachten niet zo zwaar zijn, ik denk dat ik er nóg zou maken. Maar dat gaat niet gebeuren, ik zou het niet aankunnen.” legt Nathalie uit.

Al is de actrice wel erg blij en dankbaar dat haar twee kinderen in haar leven zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.