Margot Hallemans en haar jongste broer Niko verschillen achttien jaar in leeftijd. Toch zijn ze meer dan ooit twee handen op één buik. Ze delen intussen meer gelijke bezigheden en interesses. Dat was ooit anders, lezen we in Story.

“Toen ik studeerde en volop uitging, was Niko bezig met zijn carrière uit te bouwen en zich te settelen. Maar met ouder worden groeiden we nog meer naar elkaar toe.”

Volgens Niko speelt ook zijn huidige partner Anke een belangrijke rol in de goede verstandhouding van broer en zus.

Anke is niet alleen mijn schoonzus, maar ook een van mijn beste vriendinnen. Als ik met iets zit, zal ik haar vaak opbellen om raad te vragen”, beaamt Margot.

Broer Niko onderstreept in Story ook nog even zijn rol: “Maar je hebt ook al een paar keer bij mij je hart kunnen luchten hé. Zeker na een relatiebreuk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.