Door het outen van zijn geaardheid, inmiddels 25 jaar geleden, zegt Christoff in Dag Allemaal veel mensen te hebben geholpen. “Ik heb daar honderden brieven, mails en berichten over gekregen.”

Met zijn nieuwe single wil de zanger extra zijn nek uitsteken want zo benadrukt hij: “Elke dag dat je jezelf kan zijn, is een dag dat je geleefd hebt.”

Zelf is Christoff nog steeds single én gelukkig. “Ik heb een huisje en een tuintje, maar geen boompje”, voegt hij er lachend aan toe. 

“Als ik zou mogen terugkomen in een volgend leven, zou ik opnieuw voor een jongen kiezen en niet voor een meisje”, maakt de zanger een duidelijk statement. 

En kinderen zijn geen noodzaak voor Christoff. Hij is peter van Lisa-Marie, het dochtertje van zus Lindsay. “Ik beschouw haar ook een beetje als mijn eigen kindje en dat volstaat voor mij”, glundert de trotse peter in Dag Allemaal. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.