Naast dochter Estelle, intussen vijftien en al even groot als Wendy Van Wanten, is er ook zoon Clément, bijna 23 jaar. Aan Primo vertelt Wendy dat Clement net het huis uit is met zijn vriendin die uit Venezuela komt.

Clément leerde haar kennen via Facebook. “Ze hebben drie, vier jaar met elkaar gechat. In januari is ze dan voor de eerste keer naar België gekomen en ’t was direct bingo”, verklapt Wendy lachend.

Clément volgende de opleiding ‘toonzaal management’ en is nu aan de slag als verkoper vervolgt de trotse moeder. “Dat is helemaal zijn ding. Want hij is heel sociaal. Hij woont in het Brusselse.”

Voor Frans en Wendy, die in Aalter wonen, was het niet zo makkelijk om hem los te laten, al beseffen ze natuurlijk dat ook dat bij het leven hoort.

“Dat moet je als moeder aanvaarden”, klinkt ze zelfbewust in Primo. “En eenmaal ze de juiste partner hebben gevonden, kunnen ze écht aan hun leven beginnen. Ik zie dat Clément nu heel gelukkig is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.