Florence Vandoorne en Jiri Punt, die tijdens het zevende seizoen ‘blind’ met elkaar trouwden hebben heuglijk nieuws te delen. Het koppel vierde onlangs hun eerste huwelijksverjaardag. Daarmee zijn ze het enige koppel uit de meest recente editie dat deze mijlpaal haalde.

Een mijlpaal die de twee ook op toepasselijke wijze vierde, zo weet Het Laatste Nieuws.

Om die bijzondere dag extra luister te geven, keerde het stel terug naar de dag waarop ze ‘blind’ trouwden. Zo gingen ze wandelen in het park van het kasteel waar ze getrouwd zijn, dineerden ze ’s avonds in de zaal waar hun trouwfeest was én stond een overnachting in de B&B waar ze hun eerste nacht doorbrachten eveneens op de planning. Wij wensen het jonge paar alvast nog vele jubilea toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.