Zanger en acteur Jo Hens komt uit een gezin met vier kinderen. Zijn familie en vrienden zijn voor hem het allerbelangrijkste in het leven. “Ik ben een heel loyale mens ten opzichte van hen”, bevestigt hij in Primo.

Zijn ouders zijn nog goed gezond en met zijn twee broers en zus klikt het erg goed. “We zien en horen elkaar veel. Ze zijn ook een steun waarop ik in moeilijke momenten kan terugvallen”, geeft Jo toe.

Hoewel Jo ooit kinderen zou willen, is het momenteel nog niet aan de orde. Er zijn op dit ogenblik nog teveel andere prioriteiten benadrukt hij. “Ik leef het leven en dat vind ik heerlijk”.

Naast muziek met partyband Level Six en zijn rol in Familie zal Jo Hens in het najaar ook weer in het theater te bewonderen zijn in ‘Mannen met Hakken’. Daarna volgt nog een andere voorstelling, maar daarover volgt binnenkort pas meer info.

De verhuis van het landelijke Kontich naar de grootstad Antwerpen viel Jo goed mee. “Ik woon op het Zuid, een leuke buurt vlakbij het centrum. Ik was daarvoor al veel in hartje Antwerpen”, aldus Jo Hens in Primo. En al grappend voegt hij nog toe: “Ik ben een echte Sinjoor aan het worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.