Nathalie Meskens krijgt gemengde reacties op haar muziek. Zeker over haar single ‘Morning glory’ lopen de meningen uiteen…

“Over Morning glory heb ik al van alles gehoord”, geeft Nathalie Meskens toe in Nu, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. Van het ene uiterste naar het andere…

“Er zijn mensen die zeggen: waw, dit is een waanzinnig mooi liedje. En er zijn er die heel technisch luisteren en zeggen: het gaat alle kanten uit.” Al weigert Nathalie Meskens om te luisteren naar al te ingrijpend advies…

“Je kunt dan blijven schaven tot het technisch perfect is, of je kunt zeggen: nee, want dan is het mijn nummer niet meer”, onthult Nathalie Meskens waarom ze niet alle goed bedoelde raad zomaar aanneemt.

“Ik heb er lang genoeg aan gewerkt om er zelf heel erg blij mee te zijn”, benadrukt Nathalie Meskens in Nu dat het vooral háár muziek moet zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.