Niels Destadsbader werd beladen met kritiek sinds zijn overstap naar de VRT, maar ‘Ik Vraag Het Aan’ werd een succes en Niels blaakt opnieuw van het zelfvertrouwen. Een collega van Niels klapt uit de biecht…

“Na bijna drie jaar op de reservebank is dit een nieuwe start voor Niels”, klinkt het bij Margriet Hermans in Dag Allemaal. Margriet was ook zelf te gast was in ‘Ik Vraag Het Aan’ en deed daar een opvallende vaststelling. 

“Dit succes gaat hem weer meer zelfvertrouwen geven. Ik ben er zeker van dat hij na de kritiek van de afgelopen jaren aan zichzelf heeft getwijfeld, en dat hij geen leuke periode achter zich heeft”, voegt Margriet Hermans daaraan toe. En dan doet Margriet een opvallende onthulling…

“Kritiek raakt je altijd als artiest. Wij zijn gevoelige mensen”, benadrukt Margriet Hermans. “Dan mag je nog honderd keer horen dat je goed bezig bent, die ene venijnige opmerking raakt je eens zo hard.” Al zag Margriet één positief element bij Niels Destadsbader…

“En toch is Niels daar heel professioneel mee omgegaan”, klinkt het lovend bij Margriet Hermans in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.