Ook in B&B Zoekt Lief is er regelmatig sprake van drama, verdriet, gekwetste gevoelens en heimwee. Vooral de elementen verdriet, gevoelens en drama komen ook aan bod in het verhaal van Alicia en Niels.

“We waren een Disneykoppel.. maar dan heb ik hem bedrogen”, bekent Alicia in Dag Allemaal. Nochtans waren er tussen beide direct vlinders en konden ze heel goed met elkaar praten.

“Na onze eerste kus liep het enkele maanden heel goed. De winterperiode is rustiger voor mij , dus ik kon af en toe naar Niels gaan, en hij nam eens vakantie om naar hier te komen. Maar ja… ik heb hem bedrogen. Ik heb daar heel veel spijt van”, zo bekent Alicia.

“Van de ene dag op de andere een affaire beginnen met iemand anders ligt niet in mijn aard. Mensen die mij kennen, weten dat ik een lieveke ben. Maar Niels en ik zijn uit elkaar gegroeid”, aldus Alicia aan Dag Allemaal.

Wanneer koppels zo ver van elkaar wonen, is dit vaak niet te voorkomen. “De problemen tussen Niels en mij werden groter en de communicatie werd stroever”, geeft de B&B uitbaatster toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be