Lynn Van den Broeck beleefde een aangename tijd in het programma ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ waarin ze haar kookkunsten mocht tonen aan televisiekijkend Vlaanderen. En die ervaring is haar enorm bevallen, geeft de Thuis-actrice toe.

“Zeker! Ik vond het supertof om nu eens die kant van mezelf te tonen, want heel veel mensen zien me als Viv uit “Thuis” en denken dat ik zo ook ben in het echte leven”, verduidelijkt Lynn Van den Broeck in Thuis.

“Nu kan ik hen eens laten kennismaken met wie de persoon achter het personage is”, klinkt het bij de Thuis-actrice. En dan komt Lynn met een duidelijke oproep…

“Het heeft me zeker goesting doen krijgen om nog andere tv-projecten te doen. Laat maar komen!” benadrukt Lynn Van den Broeck in Flair dat tv-makers haar altijd mogen contacteren voor een nieuw tv-programma.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.