Metejoor kiest altijd voor een duidelijke look op het podium en in samenwerking met e5 bracht de zanger ook al een eigen kledinglijn uit. Vanwaar die interesse in mode?

Joris Van Rossem, zoals Metejoor in het echt heet, geeft toe dat hij zijn inspiratie kreeg dankzij de mensen met wie hij samenwerkt. 

“Van stylisten die me kleden voor TV-programma’s tot een goede vriendin van mij, Kiki Vogels (tevens Flair-styliste, red.)”, onthult Metejoor in Flair. En vooral Kiki blijft een enorme invloed te hebben gehad op de zanger…

“Wij kennen elkaar al sinds we veertien waren. Zij deed mijn styling voor “Liefde voor Muziek” en was ook betrokken bij de eerste samenwerking met e5.” De impact die de styliste op Metejoor heeft gehad kan niet onderschat worden. De zanger formuleert het als volgt…

“Dankzij Kiki ontdek ik nieuwe dingen die ik zelf nooit zou uitkiezen, maar waarmee ik dan toch goed blijk te staan. Zij heeft het stijl-DNA van Metejoor meebepaald”, geeft Metejoor eerlijk toe in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.