Afgelopen weekend speelde Club Brugge kampioen en werd dat door duizenden supporters stevig gevierd.

De fans zakten massaal af naar de markt in Brugge om het kampioensfeest bij de te wonen, anderen vierden dan weer van thuis uit.

Een van die supporters die thuis heeft gevierd is Frans Van Coppenolle. De man van Wendy is een groot supporter van de club en is dan ook heel blij dat ze kampioen zijn dit jaar.

Wendy post een foto van Frans op Instagram met daarbij een heerlijk pakje friet en een pintje. “Fier als Bruggeling! Proficiat”, schrijft Wendy bij de foto.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.