Candice uit Blind Getrouwd toont zich moedig door openhartig te getuigen over haar mentale problemen. Toen de dokter stelde dat Candice met een burn-out en depressie worstelde, stortte haar wereld in…

Zes jaar geleden heerste er meer nog dan nu een taboe rond mentale problemen, maar Candice besefte al snel dat ze moest ingrijpen. Hoe probeerde de Blind Getrouwd-kandidate haar mentale problemen achter zich te laten?

“Tijdens haar herstelproces probeerde Candice verschillende behandelingen uit, van hypnose tot dry needling”, lezen we in Dag Allemaal. Ook antidepressiva kwamen ter sprake. Al volgden er natuurlijk ook gesprekken met een psycholoog. Die bleken een cruciale stap…

“Drie jobs combineren was geen goed idee. Maar op zich waren die jobs niet het probleem. Ik had zelf vroeger moeten ingrijpen en de oorzaak van mijn onvrede aanpakken”, geeft Candice uit Blind Getrouwd toe in Dag Allemaal. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.