Paniek in het Big Brother-huis, woensdagavond werd er een extra bewoner ontdekt door Ali: een spin. “Oh, dat is de eerste spin die we hier zien”, gilde Charlotte het uit.  Gelukkig kunnen we hier de geproduceerde decibels niet weergeven.

Charlotte heeft echt schrik van spinnen. “Nee, ik zweer het. Pas op, pas op. Nee, nee, nee, zet die buiten. Ik flip. Ik zweer het, steek dat kot hier in vuur en vlam. Geen enkele spin hoeft te leven voor mij, die mogen allemaal dood”, reageerde Charlotte.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.