Er wacht Karen Damen een blij weerzien met een oude bekende. Ze heeft namelijk een rol te pakken in de nieuwe telenovelle rond Camille die vanaf volgend jaar te zien is op VTM. Na ‘#Like Me’ en ‘The Masked Singer’ wordt ze zo opnieuw herenigd met de razend populaire jonge zangeres en actrice.

“We hebben al een lezing gehad, en het was keiplezant”, geeft Karen prijs aan Dag Allemaal. “Ik kijk er absoluut naar uit om weer met Camille op de set te staan, en met de andere acteurs. Het zijn allemaal mensen met wie ik nog nooit heb samengewerkt. Een heel plezant vooruitzicht”, klinkt het enthousiast.

Al worden de opnamen van de telenovelle ook wel een uitdaging voor Karen. De opnamen van ‘Familie’ vinden op 5 minuten van Karens deur plaats, in Lint. Voor de telenovelle zal ze naar Boortmeerbeek moeten pendelen: “Da’s het enige wat ik spijtig vind”, geeft Karen schoorvoetend toe. “Ik zal rekening moeten houden met de files en ik heb zo al moeite met op tijd komen, dus dat wordt een werkpuntje. Maar ik ga mijn best doen”, belooft ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.