‘The Voice Kids’ beschikt sinds dit seizoen over nieuwe presentatoren en Nora Gharib en Aaron Blommaert nemen hiermee moeiteloos de fakkel over. “Bij de eerste opname voor ‘The Voice Kids’ zaten we samen in een gocart. We begrepen meteen waarom ze ons hadden gematcht.” 

Er mag dan wel een leeftijdsverschil van negen jaar zitten tussen de twee, toch voelen ze elkaar perfect aan. “Ik voel me vijf jaar jonger dan mijn echte leeftijd. En jij bent geestelijk vijf jaar ouder, Aaron. Echt, jij bent zo’n oude ziel… We meet in het middle.”, laat Nora weten aan ‘Dag Allemaal’. Ook Aaron is niet meer de jonge knaap die we vier jaar geleden leerden kennen bij ‘Familie’. “Drie jaar geleden bekeken de mensen mij nog als ’n baby, nu merk ik dat ze mij ineens volwassen vinden.” Vertelt Aaron. 

Ze vervullen de rol samen met verve bij ‘The Voice Kids’ en begrijpen de jongeren maar al te goed met hun emoties. “Ik sta bij de opnamen gewoon mee te huilen met de kinderen die afvallen”, zegt Nora. “Zo’n ‘nee’ is moeilijk te verteren”, vult Aaron begripvol aan, “dat weet ik maar al te goed.” De twee hebben dan ook ervaring genoeg met talentenjachten. Zo nam Nora deel aan ‘K3 Zoekt K3’ en Aaron deed als tienjarige mee aan ‘Eurosong For Kids’.  Sommige ouders gebruiken Aaron ook om hun kind te troosten en toch nog goede moed in te praten. “Ik hoor ouders nu zeggen: Kijk naar Aaron, die had ook tegenslag, en die heeft toch maar mooi ‘The Masked Singer’ gewonnen!’ Ik ben fier dat ik nooit heb opgegeven. Een nee krijgen is niet het einde van de wereld.” 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.