“Met de agenda die ik nu heb, zou kinderen niet lukken”, bevestigt Bart Appeltans aan de redactie van . We zijn al blij als de hond voldoende aandacht van ons krijgt en dagelijks haar wandeling kan maken.

“Dennis en ik hebben in het verleden wel gesproken over kinderen, maar vandaag voelen we die behoefte niet meer”, aldus Bart aan Story.

Ons leven is fijn zo. Bovendien hebben we neefjes en nichtjes die we regelmatig kunnen verwennen. Trouwen voor zichzelf lijkt momenteel

Ook dat is voor ons geen must. “Eigenlijk heb ik daar nooit bij stilgestaan of van gedroomd. Dat twee mannen wettelijk konden trouwen, dateert ook al van na mijn tienerperiode. Wie weet stappen we ooit wel in het huwelijksbootje. Maar als we dat meer zien als een reden om een stevig feestje te geven, kan dat ook zonder trouwring, hé.”, vertelt Bart. Aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.