Ze heeft aan iedereen gedacht

De volgers van Nora Gharib op Instagram hadden het al gezien: Nora lanceert haar eigen kledingmerk: NOOR. Zij ontwierp de zomerse capsulecollectie samen met winkelketen ZEB.

“Het is een collectie voor mensen met eender welke maat, voor mensen die veel of weinig van zichzelf willen blootgeven. Ik wil niemand uitsluiten”, vertelt Nora in Tv Familie.

Je kan je aan een collectie verwachten vol favoriete stuks van Nora in haar lievelingskleuren en prints met een exotisch tintje.

“Ik heb een zus die een hoofddoek draagt, zij houdt van modest fashion. En ze is niet alleen. Er zit een hemdje bij dat wat langer valt, met een mooie kostuumbroek erbij. Maar ook een kort rokje en jurkjes. Ik ken vrouwen die liefst zwart dragen, voor hen zitten er donkere tinten bij. Want niet iedereen wil in feloranje rondlopen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.